Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
03 Feb 1 match
Måndag
08 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match

Strömfeldt förlänger

22 april 2022 17:17
Herrtruppen

William Strömfeldt är den senaste i raden av spelare som väljer att fortsätta sin karriär i Fagerhult Habo IB. Den 23-åriga backen från Vara stod för en fin säsong med 6 mål och 14 assist på kontot och ser fram emot en fortsättning i klubben.


-Det känns oerhört inspirerande med en fortsättning i Fagerhult Habo, kommenterar Strömfeldt beslutet att förlänga. Jag tycker jag utvecklades enormt mycket under säsongen som gick och vårt sätt att spela har gett mig väldigt mycket samtidigt som jag fått stort förtroende med speltid. Vi har varit överens en längre tid men av olika omständigheter inte fått pennan på pappret förrän nu.

Andreas Linderum, sportchef, är också han nöjd med kontraktsförlängningen.

-Ja, det känns så klart väldigt bra att en av startspelare väljer att förlänga. William är ju allt som oftast med när vi spelar på två femmor och är en viktig spelare för oss inte bara på planen. Det är en mycket uppskattad kille i gruppen vilket är minst lika viktigt. Hans utvecklingskurva gick spikrakt uppåt under den nyss avslutade säsongen och vi ser fram emot att se han ta ytterligare kliv dom kommande åren i den rödsvarta tröjan.

Vad finns annars att berätta? Hur ser det ut med övriga truppen och med eventuella nyförvärv?

-Vi har 15 spelare på kontrakt till kommande säsong så vi sitter väldigt bra till just nu. Att vi tappar Cyril Haldemann som flyttar hem till Schweiz har varit känt för oss sen i januari och vi räknar med att göra klart med en ersättare till honom i dagarna. Vi är också överens med ytterligare ett namn som kommer förstärka truppen så det finns lite att se fram emot närmsta veckan för våra supportrar, avslutar Linderum.