Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Fredag
20 Aug 1 match
Onsdag
25 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Tisdag
31 Aug 1 match
Söndag
05 Sep 1 match
Tisdag
07 Sep 1 match
Lördag
11 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Söndag
26 Sep 2 matcher
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Torsdag
11 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher

Robin Raske återvänder till Fagerhult Habo IB

21 maj 2021 15:00
Herr

Fagerhult Habo IB har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv inför den kommande säsongen. Robin Raske återvänder till moderklubben med en ryggsäck full med erfarenhet.


-Vi är väldigt glada att komplettera truppen med Robin, säger sportchefen Andreas Linderum. Han kommer bli ett värdefullt tillskott med sina kvaliteter och all sin erfarenhet. Det var redan till säsongen 2007/2008 som Robin Raske bytte klubb till Mullsjö AIS där det blev sex säsonger bland annat innehöll spel i SSL under tre säsonger och en kort låneperiod i Fagerhult Habo. Senast har vi sett honom i JIK SSL-lag där det även där blev tre säsonger i högsta serien.

-Det är mycket erfarenhet från högsta nivå vi får in och är på så vis en förstärkning i samma linje som vi gjort tidigare, fortsätter Linderum. Att det är en Habokille från de egna leden gör saken bara mer intressant.

Robin Raske är kanske mest känd som en pålitlig, högerfattad back som inte heller är främmande för att fylla på framåt vilket 33 poäng på de senaste tre säsongerna skvallrar om. Nu finns det dock andra planer för 27-åringen.

-Vi har väl inte satt ut alla positioner än men det är klart att vi har fått in fyra spelare med erfarenheter från backposition och har bollat möjligheten att använda Robin på center- eller forwardsposition, berättar Linderum. Bra spelare brukar ha förmågan att kunna spela på flera positioner och vår tränarstab har önskat spelare som behärskar flera positioner.

Den nu 27-årige Raske ser fram emot återkomsten till Fagerhult Habo med tillförsikt.

-Det känns riktigt bra att vara tillbaka. Jag är rejält sugen på att få representera Fagerhult Habo igen. Jag har varit iväg i Stockholm under det senaste året på jobb men när det stod klart att det skulle bli flytt hemåt så fanns det bara ett alternativ när det gällde klubbval. Det finns en tydlig ambition med vad man vill och vart man ska både med laget och föreningen vilket gjorde valet enkelt, säger Raske.