Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

SSL avslutning mot Storvreta

13 mars 2021 08:31
Herr

Kihlblom: Det är vemodigt!


Efter 25 matcher så är det dags för den 26:e och sista för den här säsongen och med största sannolikhet den sista i SSL för den här gången också. Redan klara seriesegrarna Storvreta blir en tuff avslutning, tyvärr utan vår entusiastiska publik, som vi har saknat så otroligt mycket. Det är ju dessutom dragning i billotteriet vilket brukar ge lite extra avslutningskrydda.

Det är ju även den sista matchen för tränare Johan Kihlblom som tog oss upp i SSL och där vi har satt stort avtryck.

Sista matchen med gänget. Hur är känslan, Johan?

-Det är som brukligt när det är dags för ett avsked: vemodigt. Det har varit två intensiva år med tillsammans med många härliga människor, och det känns såklart tråkigt att lämna det. Men jag tror att vi alla mår bra av nya intryck och röster efter de här två åren, och jag är övertygad om att förändring är en del av att utvecklas och det är dags för den här upplagan av Fagerhult att sluta cirkeln nu.

Det har ju varit två väldigt olika säsonger sen du tog över. Den första med publikfest i allsvenskan och den andra med tomma läktare i SSL. Vilken kommer du minnas mest?

-Jag kommer nog att bära med mig båda säsongerna, men på olika sätt. Förra året var givetvis en fantastisk resa med många minnen att konservera, samtidigt som årets säsong har varit häftig i att vi alla har fått vara en del av klubbens första steg på den här nivån. Sedan har vi givetvis saknat publiken och vi hade hoppats att det skulle slutat lyckligare, men jag tror att vi som grupp har lärt oss mycket tillsammans i år.

Är det någon speciell händelse eller match som du särskilt minns när du tänker tillbaka?

-Det finns många ögonblick och matcher jag kommer att minnas och bära med mig framöver, men matchen mot Thorengruppen när vi lyckades ta klubbens första SSL-poäng var speciell, precis som matchen mot Åstorp ifjol när seriesegern säkrades.

Häftig avslutning, seriesegrarna Storvreta. Finns det någon chans att vi kan rubba dom?

-Storvreta är det bästa laget i Sverige just nu, så det är givetvis en stor utmaning. Det kommer att krävas att killarna spelar på sin absolut högsta nivå och att vi jobbar otroligt hårt för varandra, men jag tror alltid på min trupp.

Blir det tidigt "sommarlov" nu för dig eller är du på direkt med nästa uppdrag?

-Vi får se vad det blir framöver, men det första jag kommer att göra är att ta ledigt på kvällar och helger ett gäng veckor nu. Det har varit en påfrestande säsong och jag tror att vi alla är i behov av att ladda om batterierna.

**Vi tackar Johan och önskar honom lycka till i hans vidare tränarkarriär. Även Johans vapendragare Fredrik Frendin gör sin sista match och vi tackar även honom för den tid som varit och önskar lycka till i fortsättningen. **

Storvreta har ju haft en fantastisk säsong och bara förlorat 2 matcher på ordinarie tid! Vårt möte i Uppsala är ju något man inte vill minnas. Dom 15-3 som det då blev ska vi väl kunna göra betydligt bättre nu!

Kl 15:00 i eftermiddag tekas det för sista gången den här säsongen. Matchen ser du som vanligt på SportexpressenPlay eller på Jp/J-nytt.

Har du köpt billott så kommer de första 10 vinnande nummren att presenteras via ledskärmarna i första och andra pausen. Har du riktig tur så kan du vara ägare till en helt ny Honda Jazz, från Runes Bil, innan kvällen! Hela dragningslistan kommer presenteras på våra hemsidor och i JP.