Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Dagläger även på Goalie Camp

28 maj 2021 12:52
FGC

Från 1:e juni börjar de nya allmänna råden gällande Covid-19 rulla igång. Under torsdagen blev vi informerade om att Folkhälsomyndigheten öppnar upp för möjligheten för genomförande av cuper och läger.


Följande går att läsa på Folkhälsomyndighetens hemsida.

-”Lägerverksamheter och fysisk aktivitet bidrar till att främja barn och ungas hälsa. Det är viktigt att alla barn kan få en möjlighet till meningsfulla aktiviteter under sommarlovet. Barn och unga kan smittas av covid-19, men blir sällan allvarligt sjuka. Folkhälsomyndigheten har beslutat nya allmänna råd som börjar gälla från den 1 juni. Det innebär att mindre läger och cuper kan genomföras.”_

Detta är naturligtvis glädjande nyheter för alla föreningar som har ambitionen att genomföra denna typ av verksamhet under sommaren. Vi kompletterar nu alternativen av deltagarformer för Goalie Camp. Precis som på Summer Camp så kommer man nu kunna anmäla sig som daglägerdeltagare. Lägeransvarige Mikael Hill kommenterar beslutet så här.

-Genom att erbjuda den här möjligheten så hoppas vi att fler målvakter tar chansen att vara med på vår camp. Det har inkommit frågor under våren och då framförallt under de sista veckorna med frågan om att ha ett daglägeralternativ. Vi har den största respekten för pandemiläget och att det finns dom som kanske avvaktat med sin anmälan. Vi kommer göra allt som står i vår makt för att genomföra ett läger som känns tryggt ur ett smittskyddsperspektiv.

Hur kommer det sig att vi väntat så tills nu med att fatta beslut?

-Främst ville vi invänta beskedet kring de nya allmänna råden som går i kraft nästa vecka, fortsätter Hill. Men sen har det inkommit ett antal anmälningar från långväga gäster och då känns det bra att erbjuda våra deltagare och då kanske främst dom från lokalområdet den här möjligheten.

Daglägerpaketet kommer kosta 2295 kr/person vilket är en reducering på 200 kr. För de som betalat in sen tidigare och som vill bo hemma så återbetalas 200 kr till kontot som betalade deltagaravgiften. Alternativt så erhåller man en värdecheck på samma belopp som kan användas i shopen som Klubbhuset och Oxdog kommer att ha under campen.

-Även om man lättar på restriktionerna så känns det rätt i tiden att erbjuda den här möjligheten. Vi kommer fortfarande erbjuda de mål mat som serveras med undantag för kvällsmålet så hela gänget startar tillsammans med frukost vilket känns som en bra lösning. Det är en speciell situation vi lever i men vi är tacksamma för att möjligheten att genomföra campen blev verklighet och jag tror det kommer bli succé. Vi har öppet för anmälan fram till vecka 25 innan vi stänger så vi hoppas på några ytterligare som fyller på deltagarlistan, avslutar Hill.

Ni som är intresserade av återbetalning eller värdecheck mailar [email protected] så återkommer vi så fort det går.

Erbjudandet med återbetalning gäller enbart de som anmält för övernattningsläger och betalat 2495 kr. Till anmälan!