Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
03 Feb 1 match
Måndag
08 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match

Ny vinst efter krigarinsats

12 november 2021 11:20
Omgång 8

Precis som på det förhand hade pratats om så blev torsdagskvällens bortamatch mot Lagan IBK en match av det mer fysiska slaget och en riktig kamp. Segersifforna skrevs till 3-8 i gästernas favör och ännu en gång var det en imponerande tredje period som blev avgörande.


-Vi kommer väl inte riktigt upp i samma nivå som i senaste matchen, kommenterade födelsedagsbarnet William Snäll matchen. Det är väl egentligen först i tredje perioden som vi spelar bra över en längre period och kan kontrollera matchbilden.

Det vitklädda bortalaget fick annars en fin start med två tidiga mål signerade Jesper Ekström och Filip Åkerblom men hemmalaget satte tryck mot Cyril Haldemann i målet och innan första perioden var över så stod det 3-4 på resultattavlan.

-Skönt med en målmässigt bra start men vi är efter det alldeles för slarviga med bollen och får jobba hårt i försvaret, analyserade John Widlert den första perioden. Det blev för mycket spel på Lagans villkor för att jag skulle känna mig helt nöjd. Sen visste vi att det skulle bli en matchbild med mycket kamp och bollar som slängs in mot vårt mål och en hel del krigande. Efter tre mål för hemmalaget så var det stopp på målproduktionen sista 45 minuterna.

-Vi fick bättre träff i försvaret efter första perioden, fortsatte Snäll. Efter vi gör 4-3 så tycker jag också vi spelar smartare även om första halvan av andra perioden var lite si och så. Sista 30 minuterna ska vi vara nöjda med. Då spelar vi bra och Lagan får jobba hårt utan boll. Att vi sen vinner tredje perioden med 4-0 är återigen ett styrkebesked.

Nu är det kort vila som gäller för laget. Redan på lördag väntar match, den här gången hemmamatch mot Örebro.

-Blir kul med hemmamatch igen och det är absolut inga problem att ladda om. Vi har lite revansch att utkräva för vår bleka insats mot Örebro på försäsongen så motivation finns så det både räcker till och blir över. Förhoppningsvis blir det mycket folk på läktaren och många röda tröjor däruppe som det varit senaste matcherna, avslutar Snäll.