Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Olle Hemmingberg klar för FHIB!

22 mars 2021 12:27
Herr

20-årige Olle Hemmingberg som senast kommer från Jönköpings IK har nu signerat ett kontrakt med Fagerhult Habo IB inför kommande säsong.


Trots sin ringa ålder har Olle tillhört JIK´s SSL-trupp under de senaste två säsongerna och är en riktig framtidsman. Olle kommer ursprungligen från Linköping IBK.

-Det känns riktigt kul att få komma till Fagerhult och jag har fått uppfattningen att det är en väldigt proffsig förening och att de är proffsiga i det de gör. Jag ser fram emot att få träffa grabbarna i laget och att vi ska försöka ta steget tillbaka till SSL så fort som möjligt säger Olle.

Nya huvudtränaren Mikael Hill säger såhär om det första nyförvärvet inför kommande säsong: -Olle är en perfekt rekrytering för vår del. En spelare som gått lite under radarn för många. Vi är övertygade att han kommer växa hos oss och att han kommer passa bra in i vårt nya system. Styrkorna sitter i spelet med boll där han med sitt lugn och trygghet med bollen vid bladet kan styra anfallsspelet och sätta tempot från bakplan i de längre anfallen. Det ska bli oerhört intressant att se Olle i Fagerhults färger och följa hans utveckling avslutar Hill.

Vi hälsar Olle varmt välkommen till Fagerhult Habo IB!

Kontakt tränare Mikael Hill: 070-5918892 / [email protected]
Sportchef Andreas Linderum: 073-5441947 /[email protected]