Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Välkommen Filip!

1 april 2021 18:00
Herr

Fagerhult Habo IB kan nu presentera ett meriterande nyförvärv inför den kommande säsongen. Backen Filip Åkerblom, född 1997, ansluter från SSL-klubben Jönköpings IK.


-Historiskt sett är detta en av klubbens absolut tyngsta värvningar, säger Mikael Hill, tränare för Fagerhult Habo.

Trots sin unga ålder har Filip Åkerblom samlat på sig mycket erfarenhet från spel i den högsta ligan. Efter elva säsonger i JIK, varav fyra i Superligan, ser han fram emot att skriva ett nytt kapitel i karriären.

-Jag har haft många fina säsonger i JIK, men nu ska det bli väldigt roligt att testa på något nytt. Att få vara med på den här resan med Fagerhult Habo känns otroligt spännande, säger Filip Åkerblom, som själv hoppas att kunna tillföra mycket i sin nya klubb.
-Som spelare ser jag mig som en tvåvägsback som spelar fysiskt och som har ett bra skott. Jag känner flera av spelarna i truppen sedan tidigare, så jag ser verkligen fram emot det här äventyret.

Mikael Hill är mycket nöjd med FHIB:s senaste nyförvärv.
-Filip är en spelare som ska vara ledande för oss, både på och utanför planen. Att vi har lyckats värva en ung spelare med så mycket SSL-rutin är väldigt positivt för hela föreningen. Historiskt sett är detta en av klubbens absolut tyngsta värvningar.

Och Mikael Hill bekräftar också att fler nyförvärv är på ingång. -Jag vill inte avslöja för mycket, men vi har inte värvat färdigt…