Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
03 Feb 1 match
Måndag
08 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match

Säsongen tog slut i Karlstad

24 mars 2022 17:21
Herr

Det blev en tung förlust för herrlaget när man på onsdagskvällen föll mot Karlstad IBF med 9-3. Slutresultatet innebär att värmlänningarna tar sig vidare till Playoff 2 och våra herrar rundar av säsongen. Mikael Hill hade följande att säga om säsongsavslutningen.


-Otroligt tråkigt att avsluta på det här sättet. Vi gick in i kvalet med en god känsla men fick inte ihop bitarna fullt ut. Vi hade chansen att koppla greppet i lördags och åka upp hit med chansen att avgöra. Nu blev det inte så och idag var det inget snack om att Karlstad var bättre och kunde vinna rättvist.

Om du skulle sätta fingret på något eller några saker som ni inte fick att stämma i de här matcherna. Vad skulle det vara då?

-Det finns sannolikt många saker att peka på så det är svårt att summera så här tätt inpå. Ska jag försöka hitta något så är det tempot i matchen som Karlstad drev upp och som vi inte riktigt fick ordning på. Det påverkade både vårt anfalls- och försvarsspel och är något vi själva ska ha som strävansmål med vårt egna spel till nästa säsong. Sen blev tappet av Simon Hedin som skadade korsbandet mot Lillån i sista omgången kännbart. Vi hade inte så många alternativ på forwardsposition innan han blev skadad så det blev kännbart.

När du tittar tillbaka på säsongen som alldeles nyss avslutades. Vad tar du med dig då?

-En bra grundserie där vi höll en hög nivå större delen av säsongen. Där tycker jag vi kan kvittera ut ett högt betyg men dom här två matcherna drar ned helhetsbetyget.

Vad händer nu?

-Vi kommer inom kort ha ett avstämningsmöte med truppen och sätta punkt. Sen är det några veckors jobb med truppen som återstår. Vi sitter i en bra sits och hoppas inom kort kunna presentera både ytterligare förlängningar och några nyförvärv. Faller pusselbitarna på plats så kommer vi ha en riktigt bra trupp även till nästa säsong.

Något du vill tillägga?

-Jag vill passa på att från hela laget tacka alla som följer oss och stöttar oss. Supportrar, medlemmar eller samarbetspartners. Vi är otroligt tacksamma för det stöd vi fått under säsongen och vi hade hoppats på att få avsluta på ett bättre sätt än det här. Men vi kommer tillbaka och vi gör det tillsammans med er!