Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

BILJETTINFO SSL 20-21

Som föreningen tidigare informerat om kommer herrlaget i SSL denna säsong att spela sina hemmamatcher i Nyhemshallen då Habo Sporthall inte uppfyller de krav som finns för spel i SSL.
 
Föreningen har den senaste tiden jobbat utifrån ett antal olika scenarier vad det gäller publik. Efter dagens besked (29/9) ser det ut som att vi från den 15:e oktober kommer kunna ha en publik på 500 personer. Detta innebär att vår hemmapremiär i SSL då vi ställs mot regerande mästarna Falun den 11:e oktober inte kommer bli den publikfest som vi hoppats på och inte heller räknat med sett till den pandemi som vi befinner oss i.
 
Till denna match är det endast tillåtet med 50 åskådare.
Föreningen har beslutat att dessa platser i första hand skall gå till dem som köpt säsongskort och guldkort samt sponsorer så långt det räcker.
 
Utan våra sponsorer skulle föreningen inte ha möjlighet att ha ett lag i SSL så en god relation till våra samarbetspartners är helt nödvändigt. Föreningen har i dagarna kontaktat de flesta sponsorer. En del företag har valt att inte utnyttja sina biljetter för att föreningen istället skall kunna sälja dem och andra har valt att utnyttja sina biljetter men ändå betala för dem.
 
Vi som förening är enormt tacksamma för alla våra sponsorer som stöttar oss på olika vis och hjälper oss i rådande situation.
 
Till den andra hemmamatchen som kommer att spelas mot Team Thorengruppen 25:e oktober så är förhoppningen att vi kommer släppa biljetter till allmänheten i god tid.Vi återkommer så fort vi har mer info om detta.
 
Självklart kommer föreningen följa och vidta alla de råd och restriktioner som finns. Det kommer att finnas extra många matchvärdar för att minimera köer och trängsel i anslutning till arenan.
 
För frågor eller funderingar gällande biljetter, kontakta [email protected] eller [email protected]