Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

Anmälan till Goalie Camp är redan nu öppen och ni gör er anmälan via vår hemsida fagerhultgoaliecamp.se. Vi välkomnar alla målvakter som är födda 2009 och äldre att anmäla sig.

Anmälan är nu öppen för Goalie Camp och ni gör er anmälan genom att fylla i blanketten nedan och mejla den till:  

[email protected].

 

Ladda ner anmälningsblankett här!

Den 23 - 25 juli öppnar vi upp dörrarna till Fagerhult Goalie Camp för första gången. Vi vänder oss både till dig som är lite yngre och som vill lära dig grunderna men även till dig som är mer erfaren och vill bygga på med mer kunskap. Med Goalie Camp erbjuder vi en camp helt inriktad på målvaktsspel med instruktörer som håller allra högsta kvalitet. Du kommer träffa instruktörer med stor erfarenhet av målvaktsträning och målvaktsspel från landslag och SSL.

Instruktörer

Som huvudinstruktör kommer du möta Per Falk. Per som har ett förflutet som målvaktstränare både för det svenska dam- och herrlandslaget med VM-guld på meritlistan kommer att detaljplanera alla träningspass och även finnas med på golvet. Pers öga för detaljer kommer vara en garanti för kvalitet på samtliga pass.

Vi kommer också ha ett antal gäster som instruktörer som kommer dela med sig från sina erfarenheter från SSL och landslag. Vilka dom är återkommer vi med så håll utkik på våra sociala medier.

Innehåll

Träningar – Här jobbar vi med grunder i spelet som grundposition, förflyttningar och utkast.

Teori – Här kommer vi jobba med analys samt få inspiration från annan idrott.

Fyspass - Fysträning anpassad för målvakter.

Vårt mål är att du ska känna att du fått en kick inför den kommande säsongen och att du lämnar oss som en bättre målvakt när du åker hem.

Hoppas att vi träffas i sommar, välkommen med din anmälan!