Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match
Fredag
20 Aug 1 match
Onsdag
25 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Tisdag
31 Aug 1 match
Söndag
05 Sep 1 match
Tisdag
07 Sep 1 match
Lördag
11 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Söndag
26 Sep 2 matcher
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Torsdag
11 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher

I sommar är det äntligen dags. Fagerhult Summercamp arrangeras för första gången och vi utlovar en hel vecka med en massa roliga aktiviteter, spännande gäster och naturligtvis fullt med innebandy. Vi erbjuder både ett alternativ där lägret genomförs som övernattningsläger där vi bor i skolsal med nattbemanning av skolan. Vårt andra alternativ, dagläger, är för er som inte önskar övernattning och enbart är med oss under den vakna tiden av dygnet.

Anmälan är nu öppen för campen och ni gör er anmälan genom att ladda ner och fylla i blanketten nedan och mejla den till:  

[email protected].

 

Ladda ner anmälningsblankett här!

 

Vi välkomnar alla innebandyälskare födda 2006-2011 att anmäla sig.

Med vår sommarinnebandyskola har vi som mål att erbjuda en vecka som man ska komma ihåg en lång tid framöver. Det är fullspäckade dagar med aktiviteter som inte bara har med innebandyträningar att göra. Vi kommer ha föreläsningar i ämnen som kost och värdegrund, fysträning, målvaktsspecial, skillsträningar och besök från Oxdog som visar sitt klubbsortiment för kommande säsong där deltagarna naturligtvis får chansen att provskjuta klubborna.

På planen kommer träningspassen hålla högsta kvalitet då samtliga pass kommer vara planerade av vår huvudinstruktör Micke Hill. Micke som många känner igen från åren som förbundskapten för det svenska herrlandslaget kommer förutom att genomföra träningspass under veckan också utbilda klubbens A-lagsspelare i konceptet för campen. Detta för att garantera er kvalitet vid samtliga träningspass.

Under veckan kommer campen få besök av ett antal av världens bästa spelare som är med på träningspassen som gästinstruktörer. Här kommer du få möjlighet att lära känna och säkerligen få ett och annat tips av världsstjärnorna som du kan ta med dig hem. Vilka dom är återkommer vi med så håll utkik på våra sociala medier.