Torsdag
25 Feb 1 match
Lördag
27 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 2 matcher
Lördag
06 Mar 2 matcher
Lördag
13 Mar 2 matcher
Söndag
14 Mar 1 match
Söndag
21 Mar 1 match
Onsdag
31 Mar 1 match
Måndag
05 Apr 1 match
Söndag
11 Apr 1 match

I sommar är det äntligen dags. Fagerhult Summercamp arrangeras för första gången och vi utlovar en hel vecka med en massa roliga aktiviteter, spännande gäster och naturligtvis fullt med innebandy. Vi erbjuder både ett alternativ där lägret genomförs som övernattningsläger där vi bor i skolsal med nattbemanning av skolan. Vårt andra alternativ, dagläger, är för er som inte önskar övernattning och enbart är med oss under den vakna tiden av dygnet.

Anmälan är nu öppen för campen och ni gör er anmälan genom att ladda ner och fylla i blanketten nedan och mejla den till:  

[email protected].

 

Ladda ner anmälningsblankett här!

 

Vi välkomnar alla innebandyälskare födda 2006-2011 att anmäla sig.

Med vår sommarinnebandyskola har vi som mål att erbjuda en vecka som man ska komma ihåg en lång tid framöver. Det är fullspäckade dagar med aktiviteter som inte bara har med innebandyträningar att göra. Vi kommer ha föreläsningar i ämnen som kost och värdegrund, fysträning, målvaktsspecial, skillsträningar och besök från Oxdog som visar sitt klubbsortiment för kommande säsong där deltagarna naturligtvis får chansen att provskjuta klubborna.

På planen kommer träningspassen hålla högsta kvalitet då samtliga pass kommer vara planerade av vår huvudinstruktör Micke Hill. Micke som många känner igen från åren som förbundskapten för det svenska herrlandslaget kommer förutom att genomföra träningspass under veckan också utbilda klubbens A-lagsspelare i konceptet för campen. Detta för att garantera er kvalitet vid samtliga träningspass.

Under veckan kommer campen få besök av ett antal av världens bästa spelare som är med på träningspassen som gästinstruktörer. Här kommer du få möjlighet att lära känna och säkerligen få ett och annat tips av världsstjärnorna som du kan ta med dig hem. Vilka dom är återkommer vi med så håll utkik på våra sociala medier.