Onsdag
25 Aug 1 match
Fredag
27 Aug 1 match
Tisdag
31 Aug 1 match
Söndag
05 Sep 1 match
Tisdag
07 Sep 1 match
Lördag
11 Sep 1 match
Lördag
18 Sep 2 matcher
Söndag
26 Sep 2 matcher
Lördag
02 Okt 1 match
Söndag
03 Okt 1 match
Lördag
09 Okt 1 match
Söndag
10 Okt 1 match
Lördag
23 Okt 1 match
Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Torsdag
11 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher
Söndag
21 Nov 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Torsdag
06 Jan 2 matcher
Hemma
Fagerhult
FHIB
Borta
Lerum
LER

Premiärdagen är här!

18 september 2021 13:55
Omgång 1

I eftermiddag är det äntligen dags. Seriepremiär och vi får för första gången på länge hälsa våra supportrar välkomna till Habo Sporthall. Premiärmotståndare är FBC Lerum och vår tränare Mikael Hill berättar att publiken kan förvänta sig en tuff serie och en hård nöt att knäcka redan i premiären.


Under veckan som gått har laget slipat på detaljer i spelet och försökt få de sista pusselbitarna på plats inför dagens match mot Lerum.

Mikael Hill:

-Vi har jobbat med detaljer i vårt anfallsspel under veckan samt special teams. Det är ju en hel del nytt både spelarmässigt och i spelet så vi försöker vara noggranna varje gång vi träffas för att få ihop så mycket som möjligt redan till premiären. Försäsong är en sak och tävlingsmatcher en annan.

Vad har du för förväntningar på ditt lag idag?

-Jag vill se att vi fortsätter att jobba med att utveckla vårt spel och är noggranna med de detaljer vi gått jobbat med. Sen vet man ju att premiärer alltid ger en extra anspänning och att det kan bli lite ivrigt men jag hoppas som sagt att vi håller oss till planen.

Laget har genomgått en hel del förändringar från förra säsongen. Målvaktsduon är intakt men i övrigt har det hänt en del. Vad finns att berätta om det?

-Vi har fått till oss en hel del erfarna spelare som tillför en dimension till spelet som inte fanns där innan. Jag tycker vi har blivit bättre på att växla tempo i matcherna efter vad matchbilden kräver.

Vad kan du berätta om serien och vad kan klubbens supportrar förvänta sig den här säsongen?

-Det kommer bli en knallhård serie. Det är verkligen fullproppat med väldigt bra lag där Lerum är ett av dom. När man sen fyller på med Lindås, Karlstad, Warberg och några ytterligare så inser man snabbt vilken hög kvalitet lagen i serien håller. Gör man inte jobbet så kommer man bli hårt straffad.

Hur former du laget i eftermiddag?

-Alla spelare bortsett från Emil Lif är tillgängliga.

Matchstart 16:00 i Habo Sporthall Du kan se matchen här på innebandy.tv med sändningsstart 15:50