Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
03 Feb 1 match
Måndag
08 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Hemma
Lillån
LIL
Borta
Fagerhult
FHIB

Tung lördag i Örebro

19 december 2021 08:15
Omgång 11

Det blev en tung eftermiddag för herrlaget när man inkasserade säsongens andra förlust under ordinarie tid. Lillån IBK drog längsta strået när man vände ett underläge i tredje perioden och kunde gå segrande ur striden med 6-4.


Så klart en besvikelse som sig bör när man förlorar, kommenterade tränaren Mikael Hill förlusten.
-Vi satte oss i en bra position i tredje perioden och hade chansen att gå ifrån till 3-5 utan att få in bollen.

Initiativet i matchen pendlade framåt tillbaka där gästerna tog ledningen via Jesper Ekström i första perioden innan hemmalaget vände till 2-1. Det var långa stunder ett ställningskrig med avvaktande spel men när gästerna vände 3-2 till 4-3 i början på tredje perioden så var det nog många FHIB-supportrar som satt och hoppades på att historien skulle upprepa sig med vinst efter vändning under matchens andra halva.

-Vi hade inte det rätta ”stämmet” i avsluten idag. Vi vaskar väl inte fram jättemånga chanser men vi spelar bra första 8-10 minuterna av tredje perioden och har ett par lägen till 3-5. Nu satt dom inte den här gången och Lillån förvaltade sina lägen bättre och då vinner man matcher.

En andra plats i serien när vi tar halvtidspaus. Kommentar?

I stort så tycker jag vi gjort en bra höst men det är mycket kvar att spela om och det finns fortfarande detaljer i spelet där vi har utvecklingspotential så vi jobbar vidare. Det blir en spännande andra halva av serien och inledningen blir ju knallhård med Lerum borta och Warberg hemma.

Båda dom lagen hade en tuff inledning men har kommit stormande uppåt i tabellen under senhösten så vi är förvarnade och mycket väl medvetna om att vi måste upp i max i mot dom båda precis som i alla matcher. Annars står vi oss slätt. Det visade sig ju idag för den delen.

**Något avslutande du vill fylla på med? **

-Jag skulle vilja önska God Jul och Gott nytt år till alla som jobbar i föreningen, vår publik och våra samarbetspartners. Vi är väldigt tacksamma för det ni gör för oss och ser fram emot härliga matcher hemma i sporthallen efter nyår.