Söndag
24 Okt 1 match
Lördag
30 Okt 1 match
Lördag
06 Nov 1 match
Söndag
07 Nov 1 match
Onsdag
10 Nov 1 match
Torsdag
11 Nov 1 match
Lördag
13 Nov 2 matcher
Söndag
21 Nov 2 matcher
Lördag
18 Dec 1 match
Söndag
19 Dec 1 match
Onsdag
12 Jan 1 match
Lördag
15 Jan 1 match
Lördag
22 Jan 1 match
Söndag
23 Jan 1 match
Tisdag
25 Jan 1 match
Lördag
29 Jan 1 match
Söndag
30 Jan 1 match
Måndag
31 Jan 1 match
Söndag
06 Feb 1 match
Fredag
11 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 2 matcher
Onsdag
23 Feb 1 match
Torsdag
24 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 2 matcher
Hemma
Fagerhult
FHIB
Borta
Warberg
WIC

Seriefinal mot Warberg

11 januari 2022 21:08
Herr

Efter ett uppehåll som ofrivilligt en vecka längre än planerat så är det i morgon åter dags för spel för herrlaget. Man tar emot Warberg IC hemma i Sporthallen i en riktig toppmatch när det är seriens 1:a mot 2:a som ställs mot varandra.


När man möttes nere på västkusten i höstas så gick Warberg segrande ur striden efter sudden death. Mikael Hill ger sin syn på morgondagens returmatch.

Inställt förra veckan mot Lerum och första matchen på nästan en månad, hur ser formen ut?

-Vad det är för matchform är så klart svårt att svara på men tittar man på hur det sett ut på träningarna så har jag en bra känsla. Sen går ju båda lagen in med liknande förutsättningar då även Warberg fick skjuta fram sin match förra veckan så man behöver inte göra så stor sak av det egentligen.

Vad tror du man kan förvänta sig för typ av matchbild i morgon?

-Jag inbillar mig att det är två lag som kommer vara väldigt skärpta utan att för den skull bli passiva. Matchen nere i Varberg är en av dom bästa jag sett i serien under säsongen och en av de bättre vi spelat. Den gången var det verkligen två lag som bjöd upp till fight tillsammans med ett bra domarpar som satte en nivå som båda lagen gillade. Förhoppningsvis får vi se något liknande i morgon med skillnaden att vi släpper till färre kontringar mot vad vi gjorde den gången och som då kostade oss dyrt.

Hur är läget i laget?

-Vi är ju lite kort om folk efter de tapp vi hade i höstas med långtidsskador och några som varvade ner men det har ju varit så ett tag nu så det är vi vana vid. Annars vet vi att Simon Hedin saknas då han är ett skolprojekt på annan ort den här veckan så det kommer bli lite förändringar i formationerna, avslutar Hill.

Matchen startar 19:00 och kom i tid med vaccinpassen beredda i entrén. I skrivande stund finns det biljetter kvar att köpa. Du hittar dom på biljettkiosken.se