Fredag
08 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 1 match
Onsdag
03 Feb 1 match
Måndag
08 Feb 1 match
Fredag
12 Feb 1 match
Onsdag
17 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match
Torsdag
25 Feb 1 match
Söndag
28 Feb 1 match
Onsdag
03 Mar 1 match
Lördag
06 Mar 1 match
Lördag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Hemma
Fagerhult
FHIB
Borta
Lillån
LIL

Sista innan kvalet

12 mars 2022 08:00
Omgång 22

Vid lunchtid på lördagen avslutas seriespelet i herrallsvenskan södra. Samtliga lag spelar med den gemensamma starttiden 12:30 och hemma i Habo Sporthall blir det en riktig toppmatch när serietrean Lillån IBK kommer på besök.


Korta fakta inför sista omgången.

-Warberg IC vinner serien och får genom det chansen att välja motstånd till playoff 1.
-FHIB hamnar på andraplats och får möta det lag som väljs bort av Warberg i playoff 1.
-Lillån IBK och Karlstad IBF är lag 3 och 4 i serien och är även dom klara för playoff 1.

-Seriens enda drama i sista omgången utspelas mellan Lagan IBK och IBF Örebro på varsin sida nedflyttningsstrecket. Örebro måste ta in 3 poäng och 12 mål på smålänningarna när man möter Åby på hemmaplan samtidigt som Lagan ställs mot Karlstad på bortaplan.

Tränaren Mikael Hill har följande att berätta inför sista omgången.

-Det känns märkligt att vi nu är framme i sista omgången. Även om det är länge sen vi tog emot Lerum här hemma i Sporthallen i premiären så har sista omgången känts avlägsen men nu är vi här. Mycket har hänt sen september och vi har utvecklats mycket som grupp både på och utanför banan. Vi har kommit en lång bit med vårt spel och hur vi vill spela. Allt är inte perfekt och det finns fortfarande utvecklingspotential men killarna har gjort ett bra jobb att anamma en ny spelidé.

-Det känns kul att runda av serien på hemmaplan med en riktig toppmatch. Lillån är kanske formlaget nummer 1 i serien med 9 vinster dom 11 senaste matcherna så vi står inför en rejäl utmaning. Det kan ju faktiskt bli så att vi möts nästa vecka igen så matchen handlar inte bara om att avsluta snyggt, avslutar Hill.