Lördag
22 Jan 1 match
Måndag
07 Feb 1 match
Lördag
12 Feb 1 match
Onsdag
16 Feb 1 match
Lördag
19 Feb 1 match
Onsdag
23 Feb 1 match
Lördag
26 Feb 1 match
Lördag
05 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Fredag
09 Sep 1 match
Söndag
11 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 1 match
Lördag
24 Sep 1 match
Lördag
01 Okt 1 match
Lördag
08 Okt 1 match
Lördag
15 Okt 1 match
Tisdag
25 Okt 1 match
Onsdag
02 Nov 1 match
Fredag
18 Nov 1 match
Lördag
26 Nov 1 match
Lördag
03 Dec 1 match
Lördag
10 Dec 1 match
Lördag
17 Dec 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 1 match
Lördag
21 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Lördag
11 Feb 1 match

       Vårt klubbmärke!

I samband med sammanslagningen mellan BIF Fagerhult och Hagaboda SK så tog styrelsen ihop med en reklamfirma fram ett nytt klubbmärke.

Här följer förklaringarna på varför märket ser ut som det gör och dess betydelse.

1. Vi ville ha ett i klassiskt stil eftersom roten till föreningen bottnar på en stadig och genuin grund. Därav formen på märket.

2. Färgerna motsvarar rött för BIFF och svart för HSK som dessa föreningar
hade som färg på sina matchdräkter och som nu även går igen i våra matchställ.

3. Den röda färgen är blodröd. Av "kött och blod" brukar man säga och där av symboliken.


4. Stjärnorna symboliserar, HSK som hade en i sitt klubbmärke och BIFF som spelade på elitnivå, och dom är på väg att sammansvettsas på märket.

5. För att göra det enkelt att veta förenigens namn och vilken sport det gäller
så valde man att skriva ut hela namnet. Därför blev det inte FHIB som vi använder som förkortning.


6. 19 sep 2008 bilades den nya föreningen. Vi är oerhört stolta över både vår förening och vårt klubbmärke.

 


Ulf Björnell har varit med i alla år sedan innebandyn startade upp i föreningen och har sammanfattat den fantastiska utvecklingen som har tagit oss fram till SSL.

Uppdaterad 2020-04-02

Som en dröm..som blev sann.!

1989 såddes det första fröet.
Fotbollsäsongen var över för P81-83 i Brandstorps IF. Vi hade tagit en poäng mot Våmb borta, enda matchen jag missade.
En förälder frågade om vi inte kunde hitta på nåt under vintern. Vi hade ju så kul ihop, trots resultaten. Det blev innebandy i Fagerhus.
Vi började med 1 timma i veckan och alla fick vara med, oavsett ålder. Det blev dock snart överfullt så vi fick dela på gruppen.
Efter den vintern var bollen i rullning...

1990-94 fortsatte intresset att öka och det blev fler och fler grupper i olika åldrar.

1994/95 anmälde vi för första gången 2 lag till serie spel, P81 och P83.
Jag fick nöjet att ihop med Jörgen Lätt ta hand om dom "stora" grabbarna och Patrik Holm dom yngre.
Premiären minns man med ett leende. Vi mötte Lockerud från Mariestad och det var det enda lag jag hade hört talas om för deras A-lag låg i elitserien. Eftersom jag var ny i gemet så hade jag inte koll på att det skulle vara två domare. Efter lite diskussion så gick dom med då att köra på en. Det blev dramatiskt värre och en viss Daniel Calebsson avgjorde i slutet, seger 7-6. Vi var minst sagt lyckliga efter matchen. Kuriosa från det laget var också att Zlatan Muslimovic´ var målvakt.
Han är numera proffs i fotboll och landslagsman i Bosnien. Vi slutade på en fin tredje plats.

1995/96 anmäler vi för första gången ett herrlag till seriespel. Div 5 var det som gällde och vår förste tränare var Mikael Sjöqvist. Det var en salig blandning, från "gamla" fotbollsspelare till ett gäng från Hagaboda som "sjökan" hade fått med sig. En träningsmatch hann dom med, förlust med 16-4 mot Fröjereds B-lag. Man undrade ju hur det skulle sluta.
Ur premiären spelades hemma i Fagerhus och vi mötte Sävens BK. Det blev vinst med 8-6.
En kul grej från matchen var att en av våra nyckelspelar, visade det sig, Lasse Ericsson, fick matchstraff i mitten av matchen för han hade för mycket böj på klubban. Han vann sedermera skytteligan på 26 mål. Vilken plats vi slutade på minns jag inte, tyvärr.

1996/97 är det fortsatt spel i div 5. Anders Fridh kliver in som tränare. Han hade varit med som spelare redan första året men blev nu spelande tränare.

1997/98 blir vi 2:a efter Vara vilket var väldigt bra. Serierna görs om, utökas med en div 6 serie, så vi är tre lag som får slåss om att få vara kvar i 5:an. Med hjälp av lotten får vi behålla vår div 5 status. Härligt!
Detta känns som avstampet mot vår smått otroliga resa genom serierna.

1998/99 blir det väldigt tufft. I den nya serien är det lag från "gamla" div 4 men vi lyckas kämpa till oss en 7:e plats.

1999/00 blir en härlig säsong, till slut vill säga.
Vi blir 2:a efter Östadkulle. Samma poäng, samma målskillnad men med mindre gjorda mål. Väldigt snöpligt. Dessutom hade vi Hökerum borta i sista matchen, ett bottenlag, men nerverna spelade oss ett spratt och vi vann bara med uddamålet.Ett ynka litet mål till och vi hade vunnit serien.
Men som vanligt hade vi flyt, ett lag drog sig ur div 4 och avancemanget var klart.Detta var också sista säsongen som vi hette Brandstorps IF

2000/01 Ny serie och nytt namn. BIF Fagerhult. BIF stod fortfarande för Brandstorps IF men nu blev vi "biff" i folkmun.
Namnbytet berodde på att Fagerhults Belysning hade fått upp ögonen för oss och vårt fina ungdomsarbete och mot en bra sponsring så blev det så.
Anders Fridh hade så långt haft hand om laget men nu kom Mats Falk, också han från Tidaholm, in som huvudtränare.
Vi slutade på 5:e plats vilket var otroligt bra med tanke på förutsättningarna. Många valde att byta klubb, bla Peter Runnestig till Pixbo, och vi fick lyfta upp ett helt gäng juniorer för att få ihop lag. Men med Mats skarpa stämma så lyfte sig laget.
Kuriosa: vi fick stryk med 2-siffrigt i båda matcherna mot Falköping. Nu möter vi dom med vårt U-lag...
Vi anordnade också en match mellan JIK och Pixbo. Calebsson mot Runnestig slutade 8-4 till JIK.
Sporthallen var fylld till bredden. Kul!!

2001/02 fortsatt div 4 spel.
Det blir en kanon säsong. Vi blir 2:a på samma poäng som Östadkulle men med 4 mål bättre målskillnad.
Och som alltid när vi blir 2:a så blir det uppflyttning.

2002/03 Nykomlingar i div 3.
Anders Fridh är åter själv som tränare. Det blir en väldigt annorlunda säsong. Vi har 8 poäng efter nio matcher. Efter att serien vänder vinner vi rubbet, tar 27 raka poäng och slutar naturligtvis 2:a Och vad brukar hända då?
Jo, vi får en ledig plats i i div 2.

2003/04 Div 2 Första gången i en Förbundsserie. Eftersom vi gick upp på en friplats så får vi spela i Södra Svealands serien vilket betydde en del rätt långa resor, vilket vi inte var så vana vid. Men grabbarna stod pall och vi slutade på en trygg 5:e plats, 25 poäng på 16 matcher. 2004/05 Viktor Andersson tar över som tränare. Vi spelar i den södra div 2 serien och slutar på en väldigt fin 4:e plats endast 6 poäng efter seriesegrande Stanstad.

Kuriosa: I oktober får vi hit U-19 landslaget med bla vår Henrik Olofsson, för en träningshelg. Lägret avslutas med match mot vårt A-lag. Matchen blir dock inte så jämn som man kunnat ana, vi vinner med 9-2 (tror jag det blev). Mest beröm fick vi för maten nere i Munkaskog. 2005/06 Nu tar Fredrik Järn över som huvudtränare. Vi leder stora delar av säsongen serien med passeras i slutet av Alingsås. Andra platsen innebär dock kval. Vi slår först ut Oskarshamn i 2 raka matcher och sen blir det Engelholm, från div 1, som står för motståndet. Vi börjar hemma och matchen slutar 5-5. Vi är dock betydligt bättre än dom men lyckas inte få till det i avsluten. Returen, en torsdags kväll, blir en gastkramning. Matchen är oerhört jämn men vi får stryk med 7-6. 7-7 hade räckt till uppflyttning. Men som brukligt är, när vi är med, så blir vi ända uppflyttade. Södertälje och Balrog går ihop i elitserien och eftersom vi bara föll med uddamålet i kvalet blir det vi som flyttas upp. 2006/07 Div 1,

Stort!! Fredrik börjar som tränare men Sören "Söppe" Carlsson tar vid efter ca halva serien. Det blir derby direkt mot Mais. Vi vinner med 6-3 efter en makalös upphämtning. Totalt utspelade efter första perioden och "bara" underläge med 2-0. Det jämnar ut sig något i andra och vi lyckas göra 1-2. I tredje tar vi över och vinner den med 5-1!! En bättre start kunde vi inte fått, givetvis. Vi slutar på 5:e plats som nykomlingar vilket är otroligt bra. Tar 33 poäng. Färjestaden leker hem serien. Alingsås som vann 2.an åker ur. 2007/08 "Söppe" fortsätter som tränare. Vi blir ett mitten lag, slutar 6:a med 37 poäng. Vi slår Vimmerby borta med 3-2 i sista matchen, vilket gör att dom trillar ur. 2008/09 Nu är det dags att byta namn igen. 19 sep går BIF Fagerhult och Hagaboda IK samman och bildar Fagerhult Habo IB. Vi blir en stor, starkare klubb och alla vi innebandyälskare i kommunen drar nu åt samma håll, vilket känns väldigt bra. Ny tränare blir det också. Mikael Hill tar över rodret. Det blir en väldigt tuff säsong. Vi räcker inte till mot dom bättre lagen och tar bara poäng mot lagen på den undre halvan. Vi klarar dock oss kvar men med endast 3 poäng ner till kval plats. 2009/10 Det var nu det gällde. Agnarna skulle skiljas från vetet. Serieomläggning, vilket innebar att man skulle vara sämst 7:a för att slippa kvala till den nya serien, Allvenskan.

"Superettan" döptes serien till. Vi var på förhand ett av dom lagen som tippats åka ur, vilket inte var så konstigt med tanke på resultaten året innan. Serien hade fyra glödheta derbyn också som krydda på moset. Det blev dock en bra tändvätska och vi blev till sist 5:a och säsongens överraskning för de flesta experter, vilket ledde till direktplats till allsvenskan. 2010/11

ALLSVENSKAN! Nu skrevs ett nytt kapitel i föreningens historiebok. Det blev två allsvenska serier, norra och södra, under SSL. Första matchen var hemma mot Växjö och det började perfekt. Seger med 7-5. Historisk målskytt blev Rikard Stenbäcken (vem annars) redan efter 22 sekunder! Kontraktet klarades med 7 poängs marginal så det var inga större problem. Tränare var Patric Löfborg.

2011/19 Allsvenskan Under alla dessa 9 säsonger så har vi varit ett stabilt allsvenskt lag. Det har varit ganska många mittenplaceringar men även en topp då vi säsongen 14/15 kom 3:a och i och med det fick kvala till SSL. Karlstad som vann serien blev för svåra och vi föll i två raka matcher.

Tränare under dessa år har varit:

Martin Johansson 11/12

Conny Steenberg 12/13-15/16

Kent Henriksson 16/17

Victor Andersson 17/18

Victor Andersson/Andreas Linderum 18/19

2019/20 Allsvenskan Detta blev en magiskt men även en annorlunda säsong. En ny tränare i Johan Kihlblom fick förtroendet att ta över. Till sin hjälp hade han Fredrik Frendin. En helt ny taktik infördes där attack och anfall var ledordet. Något som visade sig vara ett fantastiskt drag. Den ena vinsten efter den andra radades upp och med en match kvar så ledde vi serien med 4:a poäng och seriesegern var klar!! Härligt!! Nu skulle det bli ett spännande kval där vi hade fördelen att få välja motståndare och ha hemmaplansfördel. Den sista matchen kom dessvärre inte att spelas.

Ett virus kallat, Corona, spreds över Världen och all idrott stannnade upp på obestämd tid. Det slutade tragiskt nog med att kvalet ställdes in och Svenska Innebandyförbundet fick till uppgift att lösa all problematik kring detta. Efter några veckor kom förbundets besked. Seriesegrarna i respektive allsvenskan, norra och södra, fick en direktplats till nästa säsongs SSL.

Detta innebar att FHIB för första gången i klubbens historia kommer att spela i Världens bästa innebandyliga säsongen 20/21!! Ett nytt fantastiskt kapitel har skrivits i föreningens historia!! 20/21 SSL Here we come..

HISTORIA

               
                          

             Vårt klubbmärke!

I samband med sammanslagningen mellan BIF Fagerhult och Hagaboda SK så tog styrelsen ihop med en reklamfirma fram ett nytt klubbmärke.

Här följer förklaringarna på varför märket ser ut som det gör och dess betydelse.

1. Vi ville ha ett i klassiskt stil eftersom roten till föreningen bottnar på en stadig och genuin grund. Därav formen på märket.

2. Färgerna motsvarar rött för BIFF och svart för HSK som dessa föreningar
hade som färg på sina matchdräkter och som nu även går igen i våra matchställ.

3. Den röda färgen är blodröd. Av "kött och blod" brukar man säga och där av symboliken.


4. Stjärnorna symboliserar, HSK som hade en i sitt klubbmärke och BIFF som spelade på elitnivå, och dom är på väg att sammansvettsas på märket.

5. För att göra det enkelt att veta förenigens namn och vilken sport det gäller
så valde man att skriva ut hela namnet. Därför blev det inte FHIB som vi använder som förkortning.


6. 19 sep 2008 bilades den nya föreningen.

Vi är oerhört stolta över både vår förening och vårt klubbmärke.

Ulf Björnell har varit med i alla år sedan innebandyn startade upp i föreningen och har sammanfattat den fantastiska utvecklingen som har tagit oss fram till SSL.

Uppdaterad 2020-04-02

 

Som en dröm..som blev sann.!


1989 såddes det första fröet.
Fotbollsäsongen var över för P81-83 i Brandstorps IF. Vi hade tagit en poäng mot Våmb borta, enda matchen jag missade.
En förälder frågade om vi inte kunde hitta på nåt under vintern. Vi hade ju så kul ihop, trots resultaten. Det blev innebandy i Fagerhus.
Vi började med 1 timma i veckan och alla fick vara med, oavsett ålder. Det blev dock snart överfullt så vi fick dela på gruppen.
Efter den vintern var bollen i rullning...

1990-94 fortsatte intresset att öka och det blev fler och fler grupper i olika åldrar.

1994/95 anmälde vi för första gången 2 lag till serie spel, P81 och P83.
Jag fick nöjet att ihop med Jörgen Lätt ta hand om dom "stora" grabbarna och Patrik Holm dom yngre.
Premiären minns man med ett leende. Vi mötte Lockerud från Mariestad och det var det enda lag jag hade hört talas om för deras A-lag låg i elitserien. Eftersom jag var ny i gemet så hade jag inte koll på att det skulle vara två domare. Efter lite diskussion så gick dom med då att köra på en. Det blev dramatiskt värre och en viss Daniel Calebsson avgjorde i slutet, seger 7-6. Vi var minst sagt lyckliga efter matchen. Kuriosa från det laget var också att Zlatan Muslimovic´ var målvakt.
Han är numera proffs i fotboll och landslagsman i Bosnien. Vi slutade på en fin tredje plats.

1995/96 anmäler vi för första gången ett herrlag till seriespel. Div 5 var det som gällde och vår förste tränare var Mikael Sjöqvist. Det var en salig blandning, från "gamla" fotbollsspelare till ett gäng från Hagaboda som "sjökan" hade fått med sig. En träningsmatch hann dom med, förlust med 16-4 mot Fröjereds B-lag. Man undrade ju hur det skulle sluta.
Ur premiären spelades hemma i Fagerhus och vi mötte Sävens BK. Det blev vinst med 8-6.
En kul grej från matchen var att en av våra nyckelspelar, visade det sig, Lasse Ericsson, fick matchstraff i mitten av matchen för han hade för mycket böj på klubban. Han vann sedermera skytteligan på 26 mål. Vilken plats vi slutade på minns jag inte, tyvärr.

1996/97 är det fortsatt spel i div 5. Anders Fridh kliver in som tränare. Han hade varit med som spelare redan första året men blev nu spelande tränare.

1997/98 blir vi 2:a efter Vara vilket var väldigt bra. Serierna görs om, utökas med en div 6 serie, så vi är tre lag som får slåss om att få vara kvar i 5:an. Med hjälp av lotten får vi behålla vår div 5 status. Härligt!
Detta känns som avstampet mot vår smått otroliga resa genom serierna.

1998/99 blir det väldigt tufft. I den nya serien är det lag från "gamla" div 4 men vi lyckas kämpa till oss en 7:e plats.

1999/00 blir en härlig säsong, till slut vill säga.
Vi blir 2:a efter Östadkulle. Samma poäng, samma målskillnad men med mindre gjorda mål. Väldigt snöpligt. Dessutom hade vi Hökerum borta i sista matchen, ett bottenlag, men nerverna spelade oss ett spratt och vi vann bara med uddamålet.Ett ynka litet mål till och vi hade vunnit serien.
Men som vanligt hade vi flyt, ett lag drog sig ur div 4 och avancemanget var klart.Detta var också sista säsongen som vi hette Brandstorps IF

2000/01 Ny serie och nytt namn. BIF Fagerhult. BIF stod fortfarande för Brandstorps IF men nu blev vi "biff" i folkmun.
Namnbytet berodde på att Fagerhults Belysning hade fått upp ögonen för oss och vårt fina ungdomsarbete och mot en bra sponsring så blev det så.
Anders Fridh hade så långt haft hand om laget men nu kom Mats Falk, också han från Tidaholm, in som huvudtränare.
Vi slutade på 5:e plats vilket var otroligt bra med tanke på förutsättningarna. Många valde att byta klubb, bla Peter Runnestig till Pixbo, och vi fick lyfta upp ett helt gäng juniorer för att få ihop lag. Men med Mats skarpa stämma så lyfte sig laget.
Kuriosa: vi fick stryk med 2-siffrigt i båda matcherna mot Falköping. Nu möter vi dom med vårt U-lag...
Vi anordnade också en match mellan JIK och Pixbo. Calebsson mot Runnestig slutade 8-4 till JIK.
Sporthallen var fylld till bredden. Kul!!

2001/02 fortsatt div 4 spel.
Det blir en kanon säsong. Vi blir 2:a på samma poäng som Östadkulle men med 4 mål bättre målskillnad.
Och som alltid när vi blir 2:a så blir det uppflyttning.

2002/03 Nykomlingar i div 3.
Anders Fridh är åter själv som tränare. Det blir en väldigt annorlunda säsong. Vi har 8 poäng efter nio matcher. Efter att serien vänder vinner vi rubbet, tar 27 raka poäng och slutar naturligtvis 2:a Och vad brukar hända då?
Jo, vi får en ledig plats i i div 2.

2003/04 Div 2 Första gången i en Förbundsserie. Eftersom vi gick upp på en friplats så får vi spela i Södra Svealands serien vilket betydde en del rätt långa resor, vilket vi inte var så vana vid. Men grabbarna stod pall och vi slutade på en trygg 5:e plats, 25 poäng på 16 matcher. 2004/05 Viktor Andersson tar över som tränare. Vi spelar i den södra div 2 serien och slutar på en väldigt fin 4:e plats endast 6 poäng efter seriesegrande Stanstad.

Kuriosa: I oktober får vi hit U-19 landslaget med bla vår Henrik Olofsson, för en träningshelg. Lägret avslutas med match mot vårt A-lag. Matchen blir dock inte så jämn som man kunnat ana, vi vinner med 9-2 (tror jag det blev). Mest beröm fick vi för maten nere i Munkaskog. 2005/06 Nu tar Fredrik Järn över som huvudtränare. Vi leder stora delar av säsongen serien med passeras i slutet av Alingsås. Andra platsen innebär dock kval. Vi slår först ut Oskarshamn i 2 raka matcher och sen blir det Engelholm, från div 1, som står för motståndet. Vi börjar hemma och matchen slutar 5-5. Vi är dock betydligt bättre än dom men lyckas inte få till det i avsluten. Returen, en torsdags kväll, blir en gastkramning. Matchen är oerhört jämn men vi får stryk med 7-6. 7-7 hade räckt till uppflyttning. Men som brukligt är, när vi är med, så blir vi ända uppflyttade. Södertälje och Balrog går ihop i elitserien och eftersom vi bara föll med uddamålet i kvalet blir det vi som flyttas upp. 2006/07 Div 1,

Stort!! Fredrik börjar som tränare men Sören "Söppe" Carlsson tar vid efter ca halva serien. Det blir derby direkt mot Mais. Vi vinner med 6-3 efter en makalös upphämtning. Totalt utspelade efter första perioden och "bara" underläge med 2-0. Det jämnar ut sig något i andra och vi lyckas göra 1-2. I tredje tar vi över och vinner den med 5-1!! En bättre start kunde vi inte fått, givetvis. Vi slutar på 5:e plats som nykomlingar vilket är otroligt bra. Tar 33 poäng. Färjestaden leker hem serien. Alingsås som vann 2.an åker ur. 2007/08 "Söppe" fortsätter som tränare. Vi blir ett mitten lag, slutar 6:a med 37 poäng. Vi slår Vimmerby borta med 3-2 i sista matchen, vilket gör att dom trillar ur. 2008/09 Nu är det dags att byta namn igen. 19 sep går BIF Fagerhult och Hagaboda IK samman och bildar Fagerhult Habo IB. Vi blir en stor, starkare klubb och alla vi innebandyälskare i kommunen drar nu åt samma håll, vilket känns väldigt bra. Ny tränare blir det också. Mikael Hill tar över rodret. Det blir en väldigt tuff säsong. Vi räcker inte till mot dom bättre lagen och tar bara poäng mot lagen på den undre halvan. Vi klarar dock oss kvar men med endast 3 poäng ner till kval plats. 2009/10 Det var nu det gällde. Agnarna skulle skiljas från vetet. Serieomläggning, vilket innebar att man skulle vara sämst 7:a för att slippa kvala till den nya serien, Allvenskan.

"Superettan" döptes serien till. Vi var på förhand ett av dom lagen som tippats åka ur, vilket inte var så konstigt med tanke på resultaten året innan. Serien hade fyra glödheta derbyn också som krydda på moset. Det blev dock en bra tändvätska och vi blev till sist 5:a och säsongens överraskning för de flesta experter, vilket ledde till direktplats till allsvenskan. 2010/11

ALLSVENSKAN! Nu skrevs ett nytt kapitel i föreningens historiebok. Det blev två allsvenska serier, norra och södra, under SSL. Första matchen var hemma mot Växjö och det började perfekt. Seger med 7-5. Historisk målskytt blev Rikard Stenbäcken (vem annars) redan efter 22 sekunder! Kontraktet klarades med 7 poängs marginal så det var inga större problem. Tränare var Patric Löfborg.

2011/19 Allsvenskan Under alla dessa 9 säsonger så har vi varit ett stabilt allsvenskt lag. Det har varit ganska många mittenplaceringar men även en topp då vi säsongen 14/15 kom 3:a och i och med det fick kvala till SSL. Karlstad som vann serien blev för svåra och vi föll i två raka matcher.

Tränare under dessa år har varit:

Martin Johansson 11/12

Conny Steenberg 12/13-15/16

Kent Henriksson 16/17

Victor Andersson 17/18

Victor Andersson/Andreas Linderum 18/19

2019/20 Allsvenskan Detta blev en magiskt men även en annorlunda säsong. En ny tränare i Johan Kihlblom fick förtroendet att ta över. Till sin hjälp hade han Fredrik Frendin. En helt ny taktik infördes där attack och anfall var ledordet. Något som visade sig vara ett fantastiskt drag. Den ena vinsten efter den andra radades upp och med en match kvar så ledde vi serien med 4:a poäng och seriesegern var klar!! Härligt!! Nu skulle det bli ett spännande kval där vi hade fördelen att få välja motståndare och ha hemmaplansfördel. Den sista matchen kom dessvärre inte att spelas.

Ett virus kallat, Corona, spreds över Världen och all idrott stannnade upp på obestämd tid. Det slutade tragiskt nog med att kvalet ställdes in och Svenska Innebandyförbundet fick till uppgift att lösa all problematik kring detta. Efter några veckor kom förbundets besked. Seriesegrarna i respektive allsvenskan, norra och södra, fick en direktplats till nästa säsongs SSL.

Detta innebar att FHIB för första gången i klubbens historia kommer att spela i Världens bästa innebandyliga säsongen 20/21!! Ett nytt fantastiskt kapitel har skrivits i föreningens historia!! 20/21 SSL Here we come..